октомври 21, 2023

Серията Galaxy S23 получи базираната на Android 14 актуализация One UI 6 Beta 8

Samsung пусна базираната на Android 14 актуализация One UI 6 Beta 8 за своята флагманска серия Galaxy S23. Компанията се готви да пусне стабилна версия на своята фирмена обвивка, която ще работи на базата на Android 14, така че представи последната бета-версия преди финалния анонс.

Излезе актуализацията Samsung One UI 6 Beta 8 за Galaxy S23

Най-новата версия на One UI 6 Beta 8 от южнокорейския технологичен гигант е базирана на новия Android 14 за серията Galaxy S23. С други думи, собствениците на Galaxy S23, Galaxy S23+ и Galaxy S23 Ultra могат да изпробват това обновление. Трябва да се отбележи, че това не е първата итерация на Android 14 на тези устройства и марката периодично пуска нови бета-версии на One UI 6.

В момента подобрението е достъпно за потребителите в Индия, Полша, Германия, САЩ и Обединеното кралство. Актуализацията на One UI 6 Beta 8 не включва основни функции, но носи подобрена стабилност и производителност на системата. Заедно с това е постигната  и ефективност на функциите, както и някои корекции на грешките. Тази кръпка ще подобри още сигурността през октомври 2023 г.

Последната бета-версия също така увеличава и съществуващите стандартни приложения, повишавайки цялостното изживяване с бета-версията на Android 14. Струва си да се отбележи, че достъпното подобрение е само за потребителите на Galaxy S23, които вече са записани в бета-програмата на One UI 6. Така че тези, които се интересуват, могат да проверят за наличието на ъпдейта, като отидат в меню “Актуализация“ на софтуера от раздел “Настройки“. Последната бета-версия има общ размер след изтегляне от около 500 MB.


source

Сподели: