април 23, 2024

Скоро ще се състои глобалното пускане на Xiaomi Smart Band 9

Xiaomi ще пусне нова фитнес-гривна от серията Xiaomi Smart Band, наречена Xiaomi Smart Band 9. Предишното поколение Smart Band 8 дебютира в Китай през април 2023 г. и навлезе на световния пазар през септември 2023 г.

Като се има предвид това, глобалният дебют на пазара може да се случи по-рано от последния път, тъй като Smart Band 9 е преминал няколко сертификата, които индикират предстоящото му пускане в глобалните региони. Последните са TDRA сертификатите на Обединените арабски емирства и Indonesia Telecom.

И двата сертификата разкриха, че предстоящата смарт-гривна на Xiaomi ще има номер на модела M2345B1. По-ранните данни информират, че ще се предлагат два варианта на Smart Band 9. Единствената разлика между тях вероятно ще бъде поддръжката на NFC. Подробности за спецификациите на Smart Band 9 в момента са оскъдни. Все пак можем да хвърлим един поглед на неговия предшественик, за да добием представа какво да очакваме.

Xiaomi Smart Band 8 има елегантен дизайн с 1,6-инчов AMOLED-екран и функции като Always-On Display. В допълнение, той е водоустойчив с възможност за потапяне до 50 метра, което допринася и за неговата издръжливост. Xiaomi пусна куп варианти на каишката, които са изработени от различни материали и в отделни стилове.

По отношение на функционалността, Smart Band 8 осигурява цялостен мониторинг на здравето — проследяване на сърдечната дейност, нивата на кислород в кръвта, моделите на сън и нивата на стрес, с акцент върху здравето на жените. Той също така предлага различни спортни режими и вградени игри за забавление. Предвидено е и впечатляващо време за автономна работа с едно презареждане на батерията до 16 дни.

За още по-подробни данни и задълбочено запознаване с гривната Smart Band 8 ви препоръчваме да прочетете ревюто ни по темата тук.

source

Сподели: