октомври 3, 2023

Следващият сгъваем Google Pixel може изобщо да не е Pixel Fold 2

Това може да означава разработването на ново сгъваемо устройство от страна на Google, което има шанс да бъде не само наследник на Pixel Fold, но и да е устройство в стила на Galaxy Z Flip.

Ще ви припомним, че Google Pixel Fold беше представен само преди няколко месеца, но, очевидно, компанията вече работи върху следващото си устройство.

В най-новата версия на приложението Google Pixel Buds е открито кодовото име „Comet“. Според информация от 9to5Google, това кодово име е открито заедно с имената на Pixel 8 и Pixel 8 Pro (Shiba и Husky).

Като се има предвид, че Pixel 8a вече е с кодово име „Akita“, „Comet“ не отговаря на темата за породата кучета от серията Pixel 8, от което възникват въпроси относно неговата цел.

Оригиналното кодово име на Pixel Fold беше „Passport“, което вероятно се отнася до концепцията на устройството, наподобяващо паспорт. По-късно обаче беше променено на „Felix“, за да съответства на серията Pixel 7.

Без допълнителна информация изглежда, че Comet може да е Pixel Fold 2. Но има шанс Comet да се отнася и до ново устройство на хоризонта. Може ли Google да работи върху Pixel Flip? Вероятно известно време няма да получим този отговор.


source

Сподели: