юни 22, 2023

Смартчасовникът Nothing е в процес на разработване, предполага списък на BIS

Nothing Phone (2) ще бъде представен на 11 юли. Но преди обявяването се появи ново устройство от марката в уебсайт за сертифициране.

В момента марката има продукти в сегмента на смартфоните и безжичните слушалки. Поради тази причина е възможно да разшири продуктовото си портфолио, като навлезе в нов сегмент. Сертификационният списък беше забелязан от типстъра Мукул Шарма.

Шарма забеляза устройство Nothing с номер на модел D395 в уебсайта за сертифициране BIS. Устройството е включено в категорията смартчасовници. Това предполага, че марката може да навлезе в сегмента на носими устройства.

Умният часовник също може да дебютира под марка, наречена CMF by Nothing. Преди това Шарма също беше забелязал заявка за търговска марка с името „CMF by Nothing“

Освен горепосочената информация списъкът на BIS не разкрива никакви допълнителни подробности за смартчасовника Nothing.

Преди няколко месеца основателят на Nothing, Карл Пей, обяви, че е купил часовника Galaxy Watch 5 Pro и го е намерил за „безполезен“. В потребителско запитване относно плана на Nothing да влезе в категорията смартчасовници, той уклончиво отговаря, че е купил устройството от конкурентна компания, за да проучи сегмента.

Очакваме повече подробности за следващия продукт на Nothing след Phone (2) в близко бъдеще.


source

Сподели: