September 21, 2023

Смарт-часовникът Huawei Watch GT4 във версия 41 и 46 мм е с NFC, GPS и цена от €249 в Европа

Huawei анонсира новия смарт-часовник Watch GT4 в Европа. Това е пълноценно устройство, а не глобална негова версия, обявена по-рано в Китай.

Какво ще предложи на потребителя смарт-часовника Watch GT4?

И двете версии на часовника са оборудвани с NFC, GPS и идентичен набор от сензори. Преносимата джаджа може да измерва температурата, да определя нивото на кислород в кръвта и да брои сърдечната дейност. Корпусът е изработен от стомана и издържа на потапяне под вода на дълбочина до 50 метра.

Каква е разликата между двете версии на смарт-часовника?

Huawei Watch GT4 се предлага в два варианта: първият е с размер 41 мм и е оборудван с AMOLED-дисплей с резолюция 466 x 466 пиксела и диаметър 1.32″. Може да работи два дни с активния режим Always-on Display, а максималното време за работа без презареждане е 7 дни.

Huawei Watch GT4 с размер 46mm има диаметър на екрана от 1,43″, но разделителната способност остава същата. Времето за работа без презареждане на този вариант на смарт-часовника вече е от 4 до 14 часа.

Huawei Watch GT4 ще бъде наличен в Европа от 4 октомври 2023 г. Цените започват от €249 за по-малкия модел с гумена каишка.


source

Сподели: