юни 8, 2023

Спецификациите на Lenovo ThinkBook Plus Twist са разкрити преди началото на продажбите

През януари 2023 г. Lenovo показа своя лаптоп 4 в 1 Lenovo ThinkBook Plus Twist по време на CES 2023. Лаптопът беше сред най-откроените продукти на събитието, тъй като може да се използва по множество начини – като стандартен лаптоп, преносим таблет и като четец/преносим компютър с електронно мастило.

Беше заявено, че търговската продажба ще започне през юни. От началото на месеца официалния уебсайт на Lenovo посочва спецификациите на устройството. Това подсказва за предстоящата продажба на продукта.

Lenovo ThinkBook Plus Twist е лаптоп с два екрана, предлагащ 13,3-инчов основен OLED дисплей с резолюция 2,8K пиксела и до 100% DCI-P3 цветова гама. Що се отнася до втория дисплей, той е 12 инча и използва електронно мастило с резолюция на пикселите 2560 x 160 и поддръжка за сензорно въвеждане.

Потребителите могат не само да отварят/затварят лаптопа, но също така могат да го обърнат хоризонтално, като това им позволява безпроблемно да превключват между дисплеите.

Освен това, лаптопът е оборудван с процесори Intel Core-U от 13-то поколение, съчетани с до 16 GB LPDDR5x RAM и 1 TB SSD. Устройството тежи около 1,35 кг с дебелина 17,7 мм.

Той има два USB Type-C порта и 3,5 мм жак за слушалки. Освен това предлага поддръжка за използване на стилус.

По-рано беше разкрито, че устройството ще се продава на дребно на цена от $1649, но все още няма информация за официалната дата на продажба.


source

Сподели: