юли 6, 2023

Спецификации и цена на Samsung Galaxy M34 бяха публикувани от авторитетен източник

Очакваният фокус към средния ценови сегмент на новия Samsung Galaxy M34 продължава да привлича вниманието на световната технологична общност. Информацията за този предстоящ модел се увеличава, благодарение на утвърдения източник Yogesh Brar. 

Той сподели ключови характеристики, очакваната цена на дребно, и кога ще бъде представено устройството.

Според неговия доклад, Samsung Galaxy M34 ще бъде оборудван с 6,64-инчов Full HD+ AMOLED дисплей, който предлага честота на опресняване от 120Hz. Под капака на устройството ще бъде процесорът Exynos 1280. 

Очакванията са да гарантира отлична производителност и ефективност.

Спецификациите на смартфона включват още 50-мегапикселов основен сензор с оптична стабилизация. Батерията с капацитет от 6000mAh, също е значим елемент от характеристиките. Би трябвало да осигури дълготрайна автономност на устройството. Според споделените рекламни материали – до 2 дни.

Що се отнася до цената, се предполага, че новият Galaxy M34 ще бъде предлаган на цена между 220 и 232 долара.

Това ще зависи от конфигурацията на паметта. 

Това е сравнително близо до стойността на предшественика му, Galaxy M33, чиято версия с 6GB RAM и 128GB вътрешна памет е на цена от 220 долара. Според последните слухове, официалното представяне на новия модел може да се състои още тази седмица, поради което ще следим ситуацията активно.


source

Сподели: