септември 12, 2023

Според мениджмънта на компанията смартфонът Redmi Note 13 Pro+ няма да има конкуренция в мобилната фотография

Главният мениджър по маркетинг на Redmi Уанг Тенг заяви, че Redmi Note 13 Pro+ ще предлага най-отчетливите и бързи 200MP снимки в историята.

Този смартфон е създаден съвместно от Redmi, MediaTek, Samsung и трети страни с огромни ресурси за научноизследователска и развойна дейност.

Освен това той подчерта, че серията Note 13 е изцяло обновена не само по отношение на изображението, но и по отношение на външния вид, текстурите, екрана и качеството. Уанг Тенг подчертава:

„Мисля, че това поколение Note няма никакви конкуренти в своята ценова категория“.

Смартфонът Redmi Note 13 Pro+ ще бъде оборудван с оптичен 1/1,4-инчов сензор за изображения модел Samsung ISOCELL HP3 Discovery Edition. Подобна камера може да замени телеобектива, тъй като получените снимки могат да се изрязват без загуба на качество и със запазване на почти всички детайли.

Тази серия ще се базира на едночиповата система MediaTek Dimensity 7200. Лу Вейбинг, президент на Xiaomi Group и генерален мениджър на бранда Redmi, потвърди, че представянето на новата серия мобилни телефони ще се състои до края на този месец.

Да допълним, че SoC MediaTek Dimensity 7200 се произвежда чрез 4 нанометров технологичен процес и има 8х процесорни ядра разделени на два клъстера – две производителни Cortex-A715 с честота 2,8 MHz плюс 6х по-икономични Cortex-A510 с честота 2,0 GHz. Интегрираният графичен ускорител е Mali-G610 MP4.


source

Сподели: