September 20, 2023

Тестове на iPhone 15 Pro чрез Resident Evil Village (видео)

В неотдавнашно интервю за IGN изпълнителният директор на Apple заяви, че iPhone 15 Pro „ще бъде най-добрата игрова конзола в историята“. Авторите на YouTube канала Geek Culture решиха да проверят това твърдение и тестваха няколко игри на iPhone 15 Pro Max. Целият процес на тестване е заснет на видео и публикуван в техния канал.

Преди тестовете е измерена температурата на корпуса на iPhone 15 Pro Max. На различни места температурата варира между 25 и 30°C. След 20 минути игра на Resident Evil Village температурата на мобилното устройство бе измерена отново. Този път се оказа между 34 и 39 °C. Въпреки това бе отбелязано, че смартфонът не се усеща като горещ.

След 20 минути игра напълно зареденият iPhone 15 Pro Max се изтощи до 95%. Бе отбелязано също така, че играта върви гладко и без проблеми с производителността. Съобщава се, че играта работи с 30 кадъра в секунда, но според тестовете резолюцията е не е голяма – само 1560×720 пиксела.

Geek Culture тества iPhone 15 Pro Max и с други игри, включително Genshin Impact, PUBG Mobile и Honkai: Star Rail. В повечето случаи температурата на корпуса на смартфона варира между 35-39°C. Само в Honkai: Star Rail тя се покачва до 40-46°C и можете да я усетите в ръцете си.

Но тази температура не предизвиква дискомфорт и устройството продължава да е удобно за използване


source

Сподели: