юни 10, 2023

Умните очила на Xiaomi веднага се превърнаха в бестселър

Тази сутрин Xiaomi обяви началото на продажбите на очилата Mijia Smart Audio Glasses, които бяха представени тази пролет. Цената на устройството е 115 долара. Веднага след началото на продажбите те бяха разпродадени само от официалния магазин Xiaomi Mall, но все още могат да бъдат закупени и от други онлайн магазини.

Очилата са проектирани да бъдат стилни и ергономични. Тежат само 38,1 гр и предлагат шумопотискане по време на разговори с помощта на изкуствен интелект с два микрофона, дълъг живот на батерията и сензорно управление.

Очилата предлагат до седем часа непрекъснат разговор или до десет часа непрекъснато слушане на музика. Могат да работят до една седмица в режим на готовност. От двете страни имат сензорни зони с дължина 30 mm, което ви позволява да управлявате устройството с всяка ръка. Гласовите асистенти могат да се активират с продължително натискане.

Смарт аудио-очилата Mijia поддържат едновременно свързване на две устройства, което прави използването им още по-удобно. Снабдени са с функция за намиране на очилата и предлагат защита от прах и влага (по стандарта IP54).


source

Сподели: