май 2, 2024

Умният пръстен Amazfit Helio Ring влиза в продажба този месец на цена от $300

Amazfit представи умния пръстен Helio Ring по-рано тази година на CES 2024. Устройството е насочено към активните потребители и спортисти, които проследяват своята физическа активност и цикли на възстановяване. Устройството работи най-добре, когато е сдвоено със смарт-часовниците на Amazfit. Сега беше обявено, че новият продукт ще бъде пуснат в продажба на 15 май и ще струва $300 в САЩ.

Според наличните данни купувачите ще могат да закупят Helio Ring отделно или като част от комплект със смарт-часовник Amazfit Cheetah Pro или Amazfit T-Rex Ultra. Ако бъде закупен заедно с часовник, цената на пръстена ще падне до $150. На този етап не всички размери пръстени ще бъдат налични, но по-късно производителят ще разшири гамата. Известно време след началото на продажбите в Съединените щати, Helio Ring ще се появи и на пазарите в други страни.

Имайте предвид, че през юли конкурент на Helio Ring ще се появи на пазара, който ще носи името Galaxy Ring от Samsung. Вероятно устройството на южнокорейската компания ще доминира на пазара, поне докато Apple не пусне свой собствен аналог. Малко вероятно е Galaxy Ring да струва повече от $300, а Samsung има ясно предимство по отношение на разпознаваемостта на бранда и размера на маркетинговия бюджет. Amazfit вероятно се опитва да завладее поне част от пазара, като започне да продава своя смарт-пръстен, преди аналогът на Samsung да стане достъпен за клиентите.

source

Сподели: