юли 20, 2023

Флагманският смартфон OnePlus 12 ще получи батерия 5400 mAh с поддръжка на до 100 W зареждане

С наближаването на представянето на флагманския смартфон OnePlus 12 стана известна и повече информация относно характеристиките на това устройство. Според инсайдери, в сравнение с OnePlus 11 5G, апаратът ще се различава по наличието на по-капацитивна батерия, поддръжка на по-бързо зареждане и т.н.

В съобщението се казва, че в основата на смартфона ще стои мощният микропроцесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. OnePlus 12 ще се предлага с 16 GB RAM, но не се споменава дали ще се предлагат и други варианти на конфигурацията на устройството. За автономността в апарата ще се грижи 5400 mAh батерия с възможност за бързо кабелно зареждане до 100 W и безжично зареждане до 50 W.

Очаква се разработчиците да оборудват флагмана с 6,7-инчов AMOLED-дисплей с поддръжка на 2K-резолюция и променлива честота на опресняване от 1 до 120 Hz. В горната част на дисплея е предвидена 32-мегапикселова предна камера, а в задната част на корпуса — основна камера, която комбинира сензор с 50-мегапикселова ултраширокоъгълна камера и 64-мегапикселов телефото-обектив. За съхранение на данни OnePlus 12 е получил вътрешна памет 256 GB във формат UFS 4.0.

Имайте предвид, че в момента цялата информация за характеристиките на OnePlus 12 е получена от неофициални източници. Очаква се представянето на флагманския смартфон да се състои към края на годината.


source

Сподели: