юли 18, 2023

AnTuTu разкри официални изображения и спецификации на Nubia Z50S Pro

Миналата седмица компанията Nubia на ZTE потвърди, че следващият водещ смартфон, наречен Nubia Z50S Pro, ще бъде пуснат на 20 юли в Китай.

Устройството вече се появи в Geekbench и има 3C сертификация и така са разкрити ключови характеристики като процесора Snapdragon 8 Gen 2 и скорост за бързо зареждане от 80W. Сега марката публикува официални изображения на смартфона заедно с някои други ключови спецификации.

Изображенията на Nubia Z50S Pro показват плътен и здрав дизайн. Смартфонът има кожено покритие и AG стъкло за защита. Задната част на телефона разкрива кръгъл модул на камерата, съдържащ три обектива.

Говори се, че модулът на камерата съдържа 35 мм обектив. Отстрани на устройството има три бутона, разположени от дясната страна – бутон за захранване, бутон за сила на звука и нещо, което изглежда е специален бутон за камерата.

Тези дизайнерски елементи подсказват, че Nubia Z50S Pro ще предложи невероятно фотографско изживяване.

Компанията потвърди, че устройството ще разполага с 6,78-инчов 1,5K дисплей за защита на очите на ниво супер ретина с 1200 нита пикова яркост и 452 ppi плътност на пикселите. Дисплеят ще е обграден от тънки рамки, даващи на устройството впечатляващо съотношение екран към тяло от 93,89%.

Дисплеят също ще има 2160Hz високочестотно PWM затъмняване, Global DC затъмняване, ИИ интелигентна настройка на яркостта, пикова честота на семплиране при докосване от 1000Hz и ще покрива 100% от цветовата гама DCI P3.

Компанията потвърди, че телефонът е оборудван с чипсета Snapdragon 8 Gen 2. Според марката, устройството е постигнало удивителен бенчмарк резултат от 1 676 933 точки в AnTuTu. Смартфонът притежава 5100mAh батерия и поддържа бързо зареждане до 80W.


source

Сподели: