юли 18, 2023

Apple може да пусне iPhone 15 в розов, зелен и жълт цвят

Apple планира да пусне базовия iPhone 15 в ярки нови цветове. Предстоящият водещ телефон може да бъде обявен в розово, зелено и жълто.

Новината идва от ShrimpApplePro, който е забелязал публикация в Weibo от служител на Foxconn. Според публикацията в Twitter, базираният в Купертино гигант ще пусне базовия iPhone 15 в светли цветове заедно с вариантите Midnight и Starlight. Това ще включва нова опция за зелен, розов и жълт цвят.

Изтичането на информация обаче не споменава синия цветови вариант, което предполага, че Apple няма планове за син цвят на базовия модел iPhone 15.

Също така не е ясно дали всички тези цветове ще бъдат обявени за iPhone 15 по време на представянето. Apple може да планира да пусне някои от по-ярките цветови опции по-късно. Това би било подобно на лилаво-жълтия вариант на iPhone 14, който беше пуснат по-рано тази година.

Имайте предвид, че това са само слухове и информацията не е официално потвърдена от компанията. Представянето на серията Apple iPhone 15 съвсем скоро ще бъде факт ще се проведе през септември. Така че останете на линия, тъй като ще публикуваме актуализации, когато има налична допълнителна информация за това устройство.


source

Сподели: