юли 12, 2023

Apple разкрива иновативен дизайн на iPad 2 в 1 с издаване на патент

Apple получи значителен брой патенти, като голямо внимание привлича дизайна на iPad 2 в 1. Както беше съобщено от IT Home на 12 юли, Службата за търговски марки и патенти на САЩ публикува списък, потвърждаващ, че Apple е осигурила общо 53 патента.

Новият патент показва иновативен дизайн, напомнящ на съществуващия iPad с добавяне на различен корпус. Изображение разкрива, че горната част на iPad е здраво закрепена към рамката, което позволява на потребителите да отделят iPad-а си и да използват рамката като универсална стойка за по-удобна работа или гледане на филми.

От скицата става ясно, че модулът на корпуса поддържа набор от варианти за свързване, включително Wi-Fi и Bluetooth. Когато две устройства, оборудвани с рамката, са в непосредствена близост, те могат безпроблемно да се свържат и обменят данни.

Изобретателният дух на Apple не спира дотук. Патентните документи предлагат и поглед върху други потенциални дизайни на iPad, които показват възможност за виртуална клавиатура с разпознаване на жестове.

Този пробив в дизайна на iPad подчертава ангажимента на Apple да разшири границите и да преосмисли потребителското изживяване. С въвеждането на функцията две в едно, технологичният гигант има за цел да подобри производителността и адаптивността, като дава възможност на потребителите да преминават без усилие между различни режими.


source

Сподели: