юни 30, 2023

Apple ще представи слушалките Beats Studio Pro през юли – с шумопотискане и пространствено звучене

Според известния технологичен подкастър Майк Хърли (Myke Hurley) в мрежата, компанията Apple ще представи слушалките Beats Studio Pro на 19 юли. Ще бъдат налични различни цветови варианти, включително морско синьо, тъмно кафяво, “пясъчник“ и черно. Хърли направи съобщението по време на подкаста Connected миналата седмица.

По-рано в мрежата се появиха слухове, че Studio Pro ще поддържа функцията Find My, която ви позволява да търсите изгубени джаджи; Google Fast Pair технологията за бърза връзка с Android-устройствата; ще получи и възможност за зареждане с помощта на конектора USB Type-C и поддръжка на кабелна връзка с помощта на класическия 3,5 mm изход.

Други вероятни функции включват шумопотискане, съраунд-звук и нов калъф, както и нови микрофони и „оптимизирани звукови профили, наречени Beat Signature Entertainment and Conversation“. Хърли добавя още, че неговите източници не съобщават дали слушалките ще имат т.нар. „режим на прозрачност“, който позволява да чувате какво се случва наоколо и е достъпен за собствениците на AirPods Pro и AirPods Max.

Както 9to5Mac съобщи по-рано, данните за новите слушалки на Apple се появиха в заявление за сертифициране, подадено до Федералната търговска комисия на САЩ (FTC). Въпреки че все още няма информация относно цените, възможно е моделът да струва приблизително същото като $350 за Beats Studio 3, но при разпродажбите понякога се предлага и за по-малко от $200.

Apple към момента активно предлага продукти под марката Beats Studio. Например, през втората половина на май бе представена безжичната версия на Beats Studio Buds +, която струва $170, в кутии с различни цветове.


source

Сподели: