май 7, 2024

Apple ще представи iPhone 16 в нови цветове

Тази есен Apple ще представи новата си линия iPhone 16 в нови цветове. Ето всички цветови варианта за четирите модела: iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro и iPhone 16 Pro Max.

iPhone 16 и iPhone 16 Plus

През последните няколко години линиите iPhone бяха пуснати с пет цветови варианта. Тази година обаче Apple може да се противопостави на тази тенденция с 6,1-инчовия ‌iPhone 16‌ и 6,7-инчовия ‌iPhone 16‌ Plus. Според слуховете, поне един от стандартните модели ще се предлага в повече цветове от всякога.

Според течовете от „Fixed focus digital“ в Weibo, предстоящият по-голям 6,7-инчов ‌модел iPhone 16‌ Plus на Apple ще се предлага в седем цвята, които ще бъдат базирани или преработени от съществуващите пет цвята в стандартната гама iPhone 15.

Таблицата по-долу показва съществуващите цветови варианти за iPhone 15 Plus заедно със слуховете за цветовете на iPhone 16 Plus:

Лийкърът не предоставя никакъв контекст относно слуха, освен името на модела, така че не става ясно, дали седемте цветови варианта са ексклузивни за ‌iPhone 16‌ Plus.

От друга страна, авторът може да е видял само материали за по-голямото устройство във веригата за доставки, като в този случай същите цветове могат да се използват и за по-малкия 6,1-инчов ‌iPhone 16‌. Като се има предвид, че се очаква двата модела да бъдат идентични, с изключение на разликата в размерите, тази възможност изглежда най-вероятна.

Обърнете внимание, че това са първите слухове, които получихме относно потенциалните цветове за стандартните модели iPhone 16, така че предполагаемите цветове се нуждаят от потвърждение от други източници, преди да можем окончателно да кажем, че действително ще се предлагат.

iPhone 16 Pro и iPhone 16 Pro Max

Apple обикновено избира четири по-студени цвята за своите ‌iPhone‌ Pro модели. Например, за миналогодишните iPhone 15 Pro и ‌iPhone 15 Pro‌ Max, Apple представи титаниев корпус с четири приглушени варианта на обработка: естествен титан, син титан, бял титан и черен титан.

Според един китайски слух, съществуващият цвят Blue Titanium ще бъде премахнат от гамата iPhone 16 Pro‌ в полза на нов „розов“ титан, докато се твърди, че Black Titanium ще бъде заменен от цвят „космическо черно“, който се твърди, че ще бъде подобен на цвета в едноименния iPhone 14 Pro.

В допълнение, същият източник твърди, че цветовете Natural и White Titanium ще бъдат малко по-различни при моделите ‌iPhone 16 Pro‌. Говори се, че естественият титан се завръща, но с по-сив нюанс. Междувременно, White Titanium ще прилича повече на „сребристо-белия“ цвят, за който също се твърди, че е подобен на сребристата версия на ‌iPhone 14‌ Pro.

Миналата година Apple изненада някои фенове на ‌iPhone‌, като не предложи златистия вариант. Златото беше достъпно от iPhone 5S до iPhone 8 и след това от iPhone XS до iPhone 14 Pro. Като се има предвид популярността на златистото, новият „розов“ цвят, за който се говори, може да се окаже титаниевата версия на златистия нюанс.

source

Сподели: