май 2, 2024

Beats представи достъпните безжични слушалки Solo 4 и Solo Buds

Beats представи безжичните слушалки Solo 4 и Solo Buds. И при двата нови продукта липсва функцията за активно шумопотискане, но разработчиците уверяват, че те имат много други предимства.

Липсата на активна шумоподтискаща функция в Solo 4 е позволила да се увеличи животът на батерията на устройството до 50 часа. Освен това има възможност за свързване на слушалките с кабел, за което е предвиден 3,5 мм жак и USB Type-C порт. Solo 4 могат да поддържат и функциите „Locator“ за iOS и „Find My Device“ за Android.

Заедно със Solo 4 разработчиците представиха слушалките тип тапи от начално ниво Solo Buds. Те осигуряват „голям звук от Beats в най-малката опаковка, която някога сме правили“, заяви компанията в съобщение за пресата. И тези слушалки не предлагат активно шумопотискане, но разработчиците твърдят, че Solо Buds осигуряват добра пасивна шумоизолация.

Имайте предвид също, че калъфът за съхранение на слушалките е полупрозрачен и не може да ги зарежда. Sоlo Buds могат да работят автономно до 18 часа, но след това ще трябва да ги зареждате с кабел чрез USB Type-C порта. Слушалките ще се предлагат в черни, сиви, лилави и червени цветови варианти на корпуса.

Продажбите на Solо 4 ще започнат скоро, а цената им ще бъде 200 долара. Solо Buds ще бъдат налични през юни и ще могат да бъдат закупени за 80 долара.

source

Сподели: