май 17, 2024

Caviar представи елитен iPad Pro с 24-каратово злато за $12 000

Руската компания Caviar, известна с екстравагантните си джаджи за богати клиенти, пусна лимитирана серия от таблетите iPad Pro с необичайния Criss-Cross дизайн. Този модел е базиран на наскоро анонсирания Apple iPad Pro 2024.

Отличителна черта на серията iPad Pro Criss-Cross е дизайнът на задния панел във вид на буквата „X“ с пистолетите Desert Eagle Mark XIX със златно покритие. Според дизайнерите на Caviar, подобна рисунка се отнася до персонажите от култовите блокбастъри — „Deadpool“ и „Wolverine“, чието дългоочаквано обединение в един филм ще се случи това лято.

За да придадат на таблета брутален вид, дулата на пистолетите са „пронизани“ с остри титанови остриета. Пистолетите са с инкрустации от 24-каратово злато, контрастиращи с матови вложки от черно PVD-титаново покритие, често използвано в луксозните швейцарски часовници.

Пускането на серията iPad Pro Criss-Cross е строго лимитирано; ще бъдат представени само 99 копия на таблетите с диагонал 11 и 13 инча. Предлагат се и опции с памет от 256 GB до 2 TB. Цената на 11-инчовия модел започва от $12 200, а 13-инчовият ще струва $12 630 и повече, в зависимост от конфигурацията на паметта.

source

Сподели: