септември 27, 2023

CMF by Nothing пусна на пазара първите си продукти – достъпни безжични слушалки, смарт часовник и GaN зарядно устройство

Марката CMF by Nothing обяви днес първите си три продукта. Мисията на подмарката на Nothing е да произвежда устройства с интересен дизайн на по-достъпна цена от собствените решения на Nothing за по-широка група клиенти. Първите три продукта на CMF са безжични слушалки Buds Pro, смарт часовник Watch Pro и GaN зарядно устройство CMF Power 65W.

Безжичните слушалки CMF Buds Pro разполагат с функция за активно шумопотискане, която може да се справи с външни звуци до 45 dBA в широк диапазон до 5000 Hz. Слушалките разполагат с 10 милиметра говорители с мембрана от полимер на течни кристали и поддържат технологията за усилване на басите Ultra Bass.

Слушалките са оборудвани с най-мощната батерия сред всички аудиоустройства от Nothing, която осигурява до 6,5 часа активна употреба с активирана функция за активно шумопотискане и до 11 часа без нея. Включвайки калъфа за зареждане, общият живот на батерията е съответно 22 и 39 часа. Налично е и бързо зареждане, което осигурява до 5 часа употреба за 10 минути зареждане.

CMF Buds Pro ще се предлагат в тъмно сив, светлосив и оранжев цвят. Цената на слушалките е 42 долара в Индия, където първоначално ще бъдат пуснати в продажба.

Смарт часовникът CMF Watch Pro има 1,96-инчов AMOLED дисплей с разделителна способност 410 × 502 пиксела и максимална яркост над 600 нита. Екранът има честота на опресняване от 58 Hz и осигурява по-плавно движение на изображението в сравнение с устройствата от подобен ценови диапазон, но поддържащи честота на опресняване на екрана 30 Hz. Той разполага с вграден GPS модул и предлага поддръжка на различни режими на тренировки.

Часовникът е оборудван със сензори за следене на сърдечния ритъм и нивото на кислород в кръвта, а също така може да следи нивата на стрес и качеството на съня. Най-интересната му функция обаче е поддръжката на приемане на повиквания. Часовникът е оборудван с микрофон, високоговорител и работи в тандем със смартфон. Има блок за набиране на номера и достъп до списъка с контакти, а алгоритмите с изкуствен интелект помагат за подобряване на качеството на звука. Твърди се, че животът на батерията му е 11 дни.

CMF Watch Pro ще се предлага в два цвята: с тъмносив корпус от матиран алуминий и тъмносива или сива каишка, както и с корпус от полиран алуминий в сив металик и оранжева каишка. Цената на модела с матиран корпус ще е 54 долара, а на модела с корпус от полиран алуминий – 60 долара.

Зарядното устройство CMF Power, базирано на захранващи клетки от галиев нитрид (GaN), разполага с 2 USB Type-C порта и 1 USB Type-A порт. Всеки USB Type-C порт поддържа максимална изходна мощност от 65 W, докато USB Type-A портът е ограничен до 36 W. Същевременно общата изходна мощност при свързване на няколко устройства е 65W. То поддържа повечето протоколи за зареждане, включително PD3.0, QC4.0+/3.0/2.0, SCP, FCP, PPS, AFC, Samsung 9V2A, DCP и Apple 2,4A, като също така е съвместимо с кабели за зареждане, сертифицирани от Apple MFI.

Цената на зарядното устройство CMF Power е 36 долара. То ще се предлага в тъмносив вариант. Оранжев вариант ще се предлага ексклузивно за индийския пазар.


source

Сподели: