юли 12, 2023

DeepCool представи флагманския си процесорен охладител Assassin IV

DeepCool обяви началото на продажбите на процесорната охладителна система Assassin IV. Това е двусекционна „кула“, предназначена за работа с процесори на Intel и AMD от най-висок клас. В интернет вече са налични първите ревюта на новия продукт, по-специално от TechPowerUp, в които Assassin IV се оказа достойна алтернатива на популярните супер охладители като Noctua NH-D15 и NH-D15S.

Радиаторът DeepCool Assassin IV се състои от никелирана медна основа, седем топлинни тръби с диаметър 6 мм и две секции от алуминиеви плочи. Той се обдухва от 120- и 140-милиметрови вентилатори на хидродинамични лагери. Твърди се, че нивото на шума е не повече от 29,3 dBA. Общите размери на охладителната система са 144 x 147 x 164 мм, а теглото ѝ е 1,58 кг.

Охладителят изглежда като черен куб с лого на производителя отгоре, който променя цвета си в зависимост от температурата на процесора. Производителят подчертава, че DeepCool Assassin IV е съвместим с всички видове RAM плочки. Но се появиха отзиви, че дънната платка доста се огъва заради голямото тегло на този флагмански охладител.

Списъкът на поддържаните платформи включва Intel LGA115x, LGA1200, LGA1700, LGA20xx, AMD AM4 и AM5. Препоръчителната цена на процесорния охладител DeepCool Assassin IV е около 100 щатски долара. Производителят дава 6-годишна гаранция за качеството.


source

Сподели: