October 7, 2023

Flipper Zero е пуснат в специална лимитирана версия с прозрачен корпус

Хакерската джаджа Flipper Zero, която се представя от разработчиците ѝ като програмируем инструмент за тестване на различни интерфейси и цифрови устройства вече се предлага във версия с прозрачен пластмасов корпус. Желаещите да го закупят трябва да побързат, тъй като ще бъдат произведени само 7500 броя от тази версия на продукта.

Първоначалният дизайн на Flipper Zero е вдъхновен от киберпънк естетиката, Тамагочи и ретро джаджите от 2000-те години. Новото прозрачно издание показва вътрешните му компоненти и сложния дизайн и представя отдадеността на екипите към отворения код.

казват разработчиците на джаджата в свое изявление

Единствената разлика от стандартната версия на Flipper Zero е прозрачният корпус. Иначе това е същият хакерски мултифункционален инструмент, който има вграден радиомодул 433/868 MHz за взаимодействие с устройства от типа IoT (интернет на нещата), инфрачервен порт за домакински уреди, анализатор на радиосигнали за работа с непознати протоколи, USB Type-C интерфейс за емулиране на периферни устройства, Bluetooth и RFID модули, както и други интерфейси. Новата версия на Flipper Zero може да бъде закупена за 169,99 долара – на цената на стандартната версия на устройството.


source

Сподели: