май 13, 2024

Galaxy Z Fold6 FE ще излезе на пазара през следващата година

Samsung ще представи няколко устройства в новата си серия Fold6. Очаква се Samsung да представи три различни устройства: Galaxy Z Fold6, Fold6 Ultra и Fold6 FE. Всъщност някои изтекли спецификации за серията Galaxy Z Fold6 се появиха по-рано.

Samsung пое лидерството на пазара на сгъваемите смартфони, като представи една от първите сгъваеми версии. В момента обаче те изостават по отношение на дизайнерските иновации. Китайските производители на смартфони произвеждат много по-компактни сгъваеми телефони. От друга страна, Samsung следва подобна философия на дизайна от години и е справедливо да се каже, че техните сгъваеми телефони не са много удобни за хващане.

Според скорошинданни на ITHome, корейското технологично издание The Elec твърди, че потребителите може да са недоволни от дизайна на Galaxy Z Fold6 FE. Освен това се съобщава, че Samsung обмисля отлагане на пускането на пазара на Galaxy Z Fold6 FE. Очакваме само Z Fold6 и Z Flip6 да бъдат представени на предстоящото събитие на Samsung. Galaxy Z Fold6 FE изглежда е запазен за следващата година.

Samsung може да отложи пускането на Z Fold6 FE, за да представи по-тънко сгъваемо устройство. Например, ако дебелината на Huawei Mate X3 е 11,8 мм, то Z Fold5 е 13,4 мм в сгънато състояние. Като се има предвид историята на Samsung със серията Galaxy S, забавянето с дизайна на Z Fold6 FE не е толкова изненадващо. Например Galaxy S23 беше пуснат на пазара през февруари 2023 г., а Galaxy S23 FE през октомври 2023 г. Samsung обикновено запазва устройствата с надпис „FE“ за по-късните версии.

source

Сподели: