юни 24, 2023

Google стартира рекламна кампания на Pixel, във всеки клип на която има подигравки с  iPhone (видео)

Днес Google стартира шеговитата рекламна кампания „BestPhonesForever„, която показва предимствата на смартфоните Pixel. Но Google нямаше да е Google, ако не се присмее на своя конкурент – iPhone.

Затова в първия видеоклип iPhone е представен като остарял смартфон, който не може да се конкурира с по-младите модели. iPhone се оплаква, че е на 14 години и не може да бъде в крак с функциите на Pixel, като например 30-кратното оптично увеличение, астрофотографията и изкуствения интелект. А накрая iPhone „умира“, тъй като батерията му се изтощава.

Във втория клип смартфоните гледат звездите, а iPhone се оплаква, че не може да прави толкова качествени снимки на нощното небе, колкото Pixel с неговия режим за астрофотография.

Третият видеоклип е посветен на въпроса за поверителността на личните данни в обществените Wi-Fi мрежи.

„Аз се побърквам! Бързо прекъснете връзката с обществения Wi-Fi. На това място има… хакери“, казва iPhone много драматично.

В същото време Pixel има вградена VPN услуга, която го предпазва от атаки.

В четвъртото видео Pixel използва зарядно устройство, базирано на Qi, за да зареди изтощената батерия на iPhone.

Последният епизод показва сгъваемия Pixel Fold, който кара iPhone да припадне. В крайна сметка Apple все още няма сгъваемо устройство в своето портфолио.

 


source

Сподели: