October 8, 2023

Google Pixel 8 Pro оцеля достойно в теста за издръжливост

Авторът на YouTube канала PBKreviews продължава да тества новия Pixel 8 Pro. Този път флагманският смартфон на Google премина тест за издръжливост, по време на който беше изправен пред бетонен под.

Първо, смартфонът беше хвърлен с лицето надолу върху бетона от височината на кръста. Сред видимите щети получи само леки драскотини по ъглите на металната си рамка. След това беше пуснат с екрана надолу вече от височината на главата, но дори и след това устройството остана непокътнато.

След падане на гръб от височината на кръста се появиха леки драскотини по металния блок на камерата и по ъглите на задното стъкло, но нищо критично. Накрая смартфонът беше хвърлен от същата височина на страничната си повърхност, в резултат на което се появи малка пукнатина на предното стъкло в самия ъгъл, което не повлия върху работата на екрана и устройството като цяло.

Последната стъпка беше поставянето на смартфона в торба с пясък и чакъл. Изненадващо, след това единствената видима повреда бяха няколко малки драскотини по екрана и някои по-забележими драскотини по металния модул на камерата. Общо взето, Pixel 8 Pro показа отлична издръжливост и устойчивост на повреди.


source

Сподели: