април 23, 2024

Google Pixel 8a в сини и зелени цветове беше показан на живо в мрежата

Google Pixel 8a е предстоящ смартфон от среден клас, който ще бъде анонсиран на събитието Google I/O на 14 май. Цените за Google Pixel 8a наскоро бяха обявени за Канада, което предполага нейното увеличение.

Сега, след като Pixel 8a беше забелязан преди това в реалния живот, нови “живи“ снимки се появиха отново онлайн, но този път в сини и зелени цветове.

Очаква се Google Pixel 8a да бъде пуснат в четири цвята: обсидиан, мента, порцелан и залив. Последният информационен теч, споделен от потребителя на социалните медии Mohamma11824513, има за цел да покаже реалните изображения на Google Pixel 8a в цветовете Bay и Mint.

Друг източник, @ Mystery Lupin, сподели видео, показващо съдържанието на кутията на Google Pixel 8a. Вижда се, че вътре има кабел с конекторите USB Type-C към Type-C и USB-A към USB-C конвертор.

В кутията прави впечатление, че липсва зарядно устройство, а цената е еквивалентна на около $470. Това може да означава, че увеличението е по-малко в сравнение с това, което се говореше преди това за Pixel 8a.

И двата цвята изглеждат ярки и привлекателни за Pixel 8a, като синьото особено се откроява. Зеленият цвят изглежда малко приглушен и близък до това, което беше показано в предишните информационни течове.

Но ментовият цвят на предполагаемия Pixel 8a, показан в последните новини, изглежда приличен в сравнение със зелените цветове на Pixel 8 и 8 Pro, пуснати миналата година.

Въпреки че хардуерът на устройството е в съответствие с това, което сме чували и досега за Google Pixel 8a и въпреки всички инфо течове и слухове, все пак ви съветваме да се отнасяте към всяка неофициална информация с доза скептицизъм.

Очаква се в основата на Google Pixel 8a да стои чипсетът Tensor G3, съчетан с 8 GB RAM. Съобщава се, че устройството ще се предлага със 128 GB и 256 GB вътрешна памет. Говори се, че Pixel 8a ще разполага с 6,1-инчов OLED-дисплей с честота от 120 Hz и максимална яркост от 1400 нита.


source

Сподели: