юли 12, 2023

HMD Global пусна детския таблет Nokia T10 Kids’ Edition за $149

Компанията HMD Global официално обяви пускането на таблета Nokia T10 в новата детска версия Kids’ Edition за $149, включително и калъф, който се предлага в зелено/синьо и оранжево/червено.

От името става ясно, че това е детски таблет. Новата джаджа има осем-инчов HD-екран и поддръжка на възпроизвеждане на звук Ozo.

Наред с другите неща, Nokia T10 Kids Edition има достатъчно мощност за гледане на игрални филми, телевизионни предавания или игрови надпревари, а също дори включва и специален джоб за слушалки.

Таблетът идва с OS Android 12 и две години актуализации на операционната система. Той също така ще получава месечни актуализации за безопасност в продължение на три години и се предлага с вграден Google Kids Space.

С таблета Nokia T10 Kids’ Edition ще пристига и приложението Google Family Link, което ви позволява дистанционно да зададете родителски контрол, за да наблюдавате и управлявате какво може да използва сред функциите на таблета детето и за колко време.

Яркият калъф ще трябва да се закупи отделно, а цената му е $40. Притежава дръжка за безопасно пренасяне и сгъваема стойка за гледане на видео. Таблетът също така лесно се събира в раница или дамска чанта. Той още е тестван и за устойчивост при изпускане, удари и пръски.


source

Сподели: