май 5, 2024

Honor пусна глобалната версия на премиум смартфона Magic6 RSR Porsche Design

Honor представи глобалната версия на своя флагмански смартфон Magic6 RSR Porsche Design. Устройството се предлага в Китай от март. Смартфонът предлага 24 GB RAM, 1 TB памет и подобрена 50 МР основна камера с по-точен автофокус в сравнение с модела Magic6 Pro.

Magic6 RSR Porsche Design не е просто по-премиум версия на модела Magic6 Pro с различен заден капак и титаниева вложка около основната камера. Въпреки, че общите спецификации на Magic6 RSR Porsche Design са подобни на тези на Magic6 Pro, той не е лишен от подобрения.

Смартфонът предлага модифициран 6,8-инчов LTPO OLED екран с разделителна способност 2800 × 1280 пиксела и двуслойна матрична технология Tandem Display. В сравнение с екрана на обикновената версия, екранът тук предлага 6 пъти по-дълъг живот, сведена до минимум деградация на яркостта с течение на времето (по-малко от 1% за 3 години употреба) и увеличена самата яркост до 1800 нита.

Конфигурацията на основната камера на Magic6 RSR Porsche Design е почти същият като този на Magic6 Pro. Устройството предлага 50 МР основна камера, 50 МР широкоъгълен модул и 180 МР камера с увеличение. Основният модул използва 1/1,3-инчов сензор Ultra Dynamic Variable Eagle Eye H9800 с подобрен фърмуер. Той предлага по-широк динамичен обхват и е по-подходящ за нощна фотография.

Honor Magic6 RSR Porsche Design се предлага в два цвята, които се използват при производството на спортни автомобили Porsche. Frozen Berry (цвят Taycan 2020) и Agate Gray (класически цвят на Porsche 911).

В Обединеното кралство цената на Magic6 RSR Porsche Design е 1599 паунда. Смартфонът може да бъде закупен от официалния магазин на Honor в Обединеното кралство. Устройството скоро ще бъде налично и на други европейски пазари.

source

Сподели: