април 23, 2024

Honor се готви да анонсира новия смартфон Honor 200 Lite

Онзи ден предстоящият смартфон от среден клас HONOR 200 Lite беше забелязан на платформата за сертифициране NBTC на Тайланд. А днес в мрежата се появиха неговите изображения, характеристики и дата на анонса.

Според френския сайт на бранда, смартфонът HONOR 200 Lite ще бъде пуснат в продажба в Европа от 25 април. Изтеклите изображения показват устройството с плосък екран и прорез във вид на хоризонтално продълговат отвор, което вероятно показва наличието на двойна селфи-камера. На задния панел са изведени две камери с основен сензор от 108 MP.

Според запознати, HONOR 200 Lite ще бъде оборудван с 6,7-инчов AMOLED-дисплей с FHD+ резолюция и честота на опресняване от 90 Hz, чипсета MediaTek Dimensity 6080, 12 GB оперативна памет (RAM) и 256/512 GB вградена памет.

Задният капак е изработен от поликарбонат и ще се предлага в три стилни цвята: Midnight Black, Lake Blue и Star Blue. Корпусът ще има плоски ръбове, в които ще се намира слотът за SIM-картата, бутонът за силата на звука и бутона за заключване и изключване на телефона с вграден скенер за пръстови отпечатъци. Капацитетът на вградената батерия ще бъде 45 000 mAh, но липсват данни относно времето за автономна работа с едно презареждане.

source

Сподели: