юли 13, 2023

Honor Watch 4: смарт часовник с 3-ядрен процесор и цена 140 долара

Honor официално представи на пазара не само най-тънкия сгъваем смартфон Magic V2, но и смарт часовника Honor Watch 4 с процесор, чиито ядра се включват и изключват в зависимост от изпълняваната задача.

В основата на смарт часовника е поставен триядрен процесор, който, както споменахме по-горе, има иновативна функция за включване и изключване на ядрата. Така например, ако смарт часовникът е свързан със смартфона и екранът му не е активиран, се включва само едното ядро. Когато потребителят докосне дисплея и той „оживее“, се включва другото ядро. Казано с други думи: колкото по-голямо е натоварването, толкова повече ядра са ангажирани.

1,75-инчовият екран е с разделителна способност 450 × 390 пиксела, а вградената батерия е с капацитет, достатъчен за 10 дни работа. При използване на eSim (а Honor Watch 4 разполага с тази функция), когато часовникът на практика влиза в ролята на смартфон, свтономната работа на устройството намалява до три дни.

Новото устройство има 97 режима на тренировки и защита от влага 5 ATM. Той поддържа технологиите Beidou, GPS, GLONASS и GALILEO. Часовникът е оборудван със сензор за измерване на сърдечния ритъм и функция за мониторинг на кислорода в кръвта. Съобщава се и за наличието на NFC-модул.

Продажбите на смарт часовника Honor Watch 4 стартират на 18-ти юли при цена 140 долара.


source

Сподели: