юни 10, 2023

Huami представи новия смартчасовник Amazfit T-Rex 2 Limited Edition, за да отбележи Световния ден на океаните

Производителят на смартчасовници Huami, известен още като Zepp, пусна нова версия на часовника Amazfit T-Rex 2. Новият модел е кръстен Amazfit T-Rex 2 Ocean Blue Limited Edition. Той е специално пуснат на пазара, за да отбележи подобаващо Световния ден на океана, който се отбелязва на 8 юни тази година.

Компанията се надява да подкрепи усилията за устойчиво опазване на околната среда и обеща да дари по 10 долара за всеки продаден часовник на организацията с нестопанска цел Coral Guardian за опазване на околната среда в подкрепа на екологични проекти за корали в защитени морски зони на Индонезия.

Дизайнът на новия модел е вдъхновен от любовта към красотата на природата и славните дела на авантюристите, изследвали океаните. Каишката и опаковката са изработени от 100% екологични материали, които могат да бъдат естествено разградени при изхвърляне.

Amazfit T-Rex 2 бе пуснат за първи път миналата година с 1,39-инчов AMOLED цветен дисплей. Рамката на корпуса на часовника е устойчива при надраскване. Часовникът има и 4 големи метални бутона от неръждаема стомана, които са създадени със специална обработка с пясък и са гравирани. Каишката е изработена от антибактериален силиконов материал.

Този часовник е оборудван с 500mAh батерия, която може да издържи до 24 дни. Той поддържа петте глобални системи за сателитна навигация Beidou, GPS, GLONASS, Galileo и QZSS и има добавена нова честотна лента L5.

T-Rex 2 е военно сертифициран, поддържа работа при ниски температури при -30°C, водоустойчив е до 100 и поддържа повече от 150 спортни режима.

Amazfit T-Rex 2 Ocean Blue Limited Edition в момента се предлага само в някои региони.


source

Сподели: