септември 26, 2023

Huawei ще пусне нова марка смартфони днес и още много продукти

Huawei може да пусне нова марка смартфони днес на конференцията за представяне на флагмански продукти за есента на 2023 г. в Китай. Тази информация идва директно от изтекла презентация, предназначена за репетиции на конференцията, който току-що се появи онлайн.

Изтеклите слайдове включват следните продукти:

  •     MatePad Pro 13,2-инчов
  •     Smart TV V5 Pro
  •     Часовници GT 4
  •     FreeBuds Pro 3
  •     Smart EyeWear 2
  •     Маршрутизатор BE3 Pro
  •     Умен автомобилен продукт

Както може би забелязвате, някои от продуктите вече бяха обявени в Европа, а на Watch GT 4 дори успяхме да направим и ревю. Обикновено се случва обратното – първо е премиерата в Китай, но този път от марката очевидно са имали друга тактика, подчертавайки значимостта на европейския пазар за носимите технологии.

В графика се споменава и „Нова марка“, но няма повече подробности за самата марка. Интересно е, че серията Huawei Mate 60 никъде не се вижда (не е написана) в слайдовете за репетицията на събитието.

Въпреки това очакванията са, че именно серията Huawei Mate 60 ще бъде звездният лъч на тази демонстрация. Тъй като Huawei вече разкри Mate 60, Mate 60 Pro и Mate 60 Pro+, единственият модел зад завесата е Mate 60 Ultimate Design. Този нов телефон замества Porsche Design, който е резултат от сътрудничеството между Huawei и Porsche Design. Така че новата марка може да бъде представена изцяло като Ultimate Design.

Освен спекулациите, разкриването на новата марка смартфони на Huawei ще се случи днес. Така че, няма да се наложи да чакаме твърде много, за да видим вдигнатата завеса от този смартфон.

Вчера от китайски блогър изтече живо изображение на Huawei Mate 60 Ultimate Design. Телефонът използва сребриста задна част и осмоъгълна гърбица на камерата с голямо разположение на лещите.

Цялостният външен вид се различава от миналото поколение и има още неща, които можете да проверите за устройството по-долу.


source

Сподели: