September 13, 2023

Huawei ще пусне нов смарт часовник наред със серията Watch GT 4

На 14 септември Huawei ще представи нов набор от носими устройства, а нов тийзър подсказва, че освен линията Huawei Watch GT 4 може да бъде пуснат и нов смарт часовник.

Тийзъра показва смарт часовник с минимално разкриване, но експозицията с яркост разкрива малко повече за перспективата. При сравнение на тийзъра с изтеклите изображения на Watch GT 4 46 mm бе установено, че рамката на часовника отразява значителни промени в сравнение с 46-милиметровата версия. Външният вид е спортен, а рамката е със златни покрития за стилизиран дизайн.

Часовникът има бутони в горната лява и дясна страна. Рамката има свързана каишка на часовника, но от тази гледна точка нищо не е ясно, защото по-голямата част от дизайна остава скрита. Като цяло външният вид не е обичаен и създава усещането за Huawei Watch GT 2, но изключително подобрен.

„Предстои специално представяне, което ще ви впечатли и завладее. Останете на линия, докато разкриваме разкош и визионерска естетика в непрекъснатия ни стремеж към красота.“

– написаха от Huawei в X (Twitter)

Предишно изтичане на информация разкри, че серията Huawei Watch GT 4 ще се предлага в два размера – 41 mm и 46 mm. В 41-милиметровия ще има три модела, а в 46-милиметровия – два модела.

Понастоящем Huawei не е потвърдила конкретните идентификации за пускане на пазара на предстоящите носими устройства, но със сигурност става въпрос за нов смарт часовник, който може да се появи вътре или отделно от линията Watch GT 4.


source

Сподели: