септември 25, 2023

Huawei FreeBuds Pro 3 се базират на чипа Kirin A2 и предлагат Ultra Lossless аудио качество

Изглежда, че Huawei се възражда от пепелта си. Компанията, която наскоро предизвика фурор на пазара на смартфони със своята серия Mate 60, представи новите си продукти на днешната своя голяма презентация. Новите слушалки FreeBuds Pro 3, базирани на чипа Kirin A2 изцяло привлече вниманието на технологичните ентусиасти.

Huawei представи първоначално в Китай най-новите си TWS слушалки – FreeBuds Pro 3. Слушалките са оборудвани с активно шумопотискане (ANC) 3.0 и предлагат до 31 часа автономна работа с едно зареждане. Новите TWS слушалки също така поддържат връзка с две устройства и имат дизайн с жлебове за по-удобно прилягане.

Освен това Huawei FreeBuds Pro 3 се базира на чипа Kirin A2, който използва технологията Polar code и поддържа 1,5 Mbps предаване на звук без загуби, което е четири пъти повече от AirPods Pro на Apple. Това означава, че FreeBuds Pro 3 може перфектно да предаде абсолютно всички детайли на аудиото към слушалките без каквито и да било загуби, което позволява на потребителите наистина да се насладят на оригиналното качество на звука.

В допълнение към подобреното качество на звука, FreeBuds Pro 3 са усъвършенствани и по отношение на намаляването на шума, живота на батерията и други аспекти. Що се отнася до намаляването на шума, FreeBuds Pro 3 използва QuietCall 2.0, който допълнително подобрява възможността за намаляване на шума при повикване, позволявайки ясни разговори дори в много шумна среда. Що се отнася до автономната работа, Huawei FreeBuds Pro 3 могат да осигурят 7 часа перфектно аудио с едно зареждане и до 30 часа, когато се използват с калъфа за зареждане.

Слушалките FreeBuds Pro 3 вече се продават при цена 1 199 юана или около $164. В Европа можем да ги очакваме след около един месец.


source

Сподели: