юли 18, 2023

Infinix GT 10 Pro: игровият смартфон ще се появи в началото на август

Infinix работи върху игрови смартфон, който трябва да излезе на пазара през първата седмица на август. Той ще се казва Infinix GT 10 Pro и има за цел да осигури високо геймърско изживяване на достъпна цена.

Задният панел на телефона е с полупрозрачен дизайн, напомнящ Nothing. Както можете да видите, това е просто подобна идея, но изпълнена по напълно различен начин. Естетиката на “игровия телефон“ тук също преобладава, което е подходящо. На задния панел виждаме три сензора на камерата и кръгла LED-светкавица. Основният сензор ще бъде с резолюция 108 MP, според надписа върху диагоналната лента вътре в острова на камерата.

В основата на игровия смартфон Infinix GT 10 Pro стои чипсета Dimensity, въпреки че източникът не конкретизира името му. Известно е обаче, че игри като PUBG, MLBB и Free Fire ще бъдат специално оптимизирани за GT 10 Pro, за да осигурят впечатляващи кадрови честоти и зашеметяваща графика.

От кутията на телефона лесно можете да сглобите екологично чист музикален усилвател, така че да не стои безполезна на рафта.

Infinix GT 10 Pro ще се предлага в поне два цвята — тъмен и бял. Той ще работи под управлението на XOS 13, който е базиран на Android 13. Телефонът ще получи една основна актуализация на Android и две години ъпдейти за безопасност, както всички представители на GT-сериите.


source

Сподели: