юли 13, 2023

Infinix W1 серия QLED телевизори с до 4K резолюция са представени

По-рано днес лаптопът Infinix Zerobook 13 беше пуснат в продажба в Индия с начална цена от 51 990 рупии. Сега марката пусна нова гама от смарт телевизори с висока разделителна способност, базирани на webOS.

Новата серия QLED телевизори Infinix W1 предлага две опции за размер – 32 инча и 43 инча, като и двата модела използват квантови точки, за да осигурят реалистични визуализации. Една от забележителните характеристики на Infinix W1 QLED TV е домашното табло за управление, което действа като център за контрол и на други смарт устройства.

С тази функция потребителите могат удобно да регулират настройките, да наблюдават състоянието на устройството и да управляват други съвместими устройства като светлини или охранителни камери.

32-инчовият модел предлага HD Ready QLED дисплей с резолюция 1366 x 768 пиксела и широка цветова гама от 90% NTSC. От друга страна, 43-инчовият вариант предоставя 4K QLED дисплей с резолюция 3840 x 2160 пиксела и широка цветова гама от 94% DCI-P3 (+/-5%).

Тези телевизори са оборудвани с четириядрен процесор с IMG BXE4 GPU с тактова честота 700 MHz. Те пристигат с 1 GB RAM и 8 GB памет за съхранение. Телевизорите работят с webOS и предлагат популярни приложения за стрийминг като Netflix, Prime Video, Disney+Hotstar, YouTube и др. Освен това те поддържат Apple AirPlay и са съвместими с Apple Home устройства.

4K телевизорът включва Magic Remote, добавяйки удобство към потребителското изживяване. И двата модела се предлагат с двулентов Wi-Fi 802.11ac.

Опциите за свързване включват 3 HDMI порта с поддръжка на ARC, 2 USB порта, 1 RF, 1 AV, 1 жак за слушалки и LAN. Телевизорите разполагат и с 20W (2 x 10W) високоговорители с поддръжка на Dolby Audio с невероятно качество на звука.


source

Сподели: