май 16, 2023

IP PTZ Камера 2MP 32x IR-150 SMD DAHUA – Ревю и Оценка

IP PTZ Камера 2MP 32x IR-150 SMD DAHUA

Ревю и Оценка

Въведение:

IP PTZ Камера 2MP 32x IR-150 SMD DAHUA е висококачествена и вандалоустойчива Starlight камера, предназначена за видеонаблюдение. Със своите многофункционални възможности и надеждност, тя предлага решение, отговарящо на изискванията за сигурност и наблюдение в различни среди.

Дизайн и издръжливост:

Камерата има метален корпус и е предназначена за външен монтаж. Със защитен рейтинг IP67 и стандарт за устойчивост IK10, тя е устойчива на прах, вода и вандали. Това я прави идеална за използване на открито, дори в неблагоприятни метеорологични условия или обществени места, където сигурността е от съществено значение.

Качество на изображението:

С камерата 2MP PTZ IP вандалоустойчива Starlight камера получавате висококачествено видео с резолюция 2MP (1920×1080 пиксела) при 50 кадъра в секунда. Това осигурява ясни, детайлни и плавни изображения, които са от съществено значение за ефективно наблюдение.

Допълнителни функции:

Камерата разполага с множество вградени AI функции, които подобряват нейната функционалност. Те включват SMD PLUS детекция на хора и автомобили, детекция на лица, промяна на сцена, навлизане в зона, пресичане на линия и автоматично проследяване на обекти. Тези функции улесняват откриването и проследяването на потенциално вредни събития или обекти, като подобряват ефективността на видеонаблюдението.

Нощно виждане:

Снабдена с AI IR подсветка, камерата може да осветява обектите на разстояние до 150 метра, дори в условия на ниска осветеност или пълна тъмнина. Това ви позволява да поддържате видеонаблюдение през цялото време, независимо от околната осветеност. Нощното виждане осигурява важна сигурност и наблюдение дори през нощните часове.

Управление на движението:

IP PTZ Камерата 2MP 32x IR-150 SMD DAHUA разполага с моторизиран обектив с 32-кратно увеличение и управление на движението с високи скорости. Панорамното въртене може да бъде контролирано със скорост до 400° в секунда, а наклонът – до 300° в секунда. Това позволява бързо и прецизно следене на обекти и преглед на големи площи. Възможността за дистанционно управление на движението гарантира гъвкавост и лесно изследване на желаните области.

Комуникация и съхранение:

Камерата предлага различни входове и изходи, включително 1/1 аудио вход/изход и 2/1 алармен вход/изход, които позволяват интеграция с други системи и устройства за повишена сигурност. Също така разполага със слот за micro SD карта до 256GB, който ви дава възможност да записвате и съхранявате видео локално, без да е необходимо допълнително оборудване.

Съвместимост и достъп:

Камерата е съвместима с различни мобилни платформи, включително iPhone, iPad и Android, което ви позволява да следите наблюдението на място или отдалечено. С вградения си уеб сървър и поддръжка на TCP/IP протокола, камерата предлага достъп и контрол чрез уеб браузър. Освен това, безплатното CMS приложение ви позволява да управлявате до 64 камери едновременно, осигурявайки ви централизиран и лесен достъп до цялата видеоинформация.

Захранване и защита:

Камерата може да се захранва чрез PoE+ (802.3at) или 24VAC/20W захранване. Това осигурява удобство и гъвкавост при инсталиране. Освен това, камерата разполага с гръмозащита TVS 6000V, която я предпазва от пренапрежения и повреди при гръмотевични условия. Това осигурява допълнителна защита на камерата и продължителна работа дори при неблагоприятни временни условия.

Заключение:

IP PTZ Камера 2MP 32x IR-150 SMD DAHUA представлява висококачествено решение за видеонаблюдение, което предлага впечатляващи характеристики и функционалности. Със своя вандалоустойчив дизайн, висока резолюция на изображението, AI функции, вградена подсветка за нощно виждане и гъвкави опции за достъп и съхранение, тази камера е идеална за различни сценарии на сигурност и наблюдение. Безспорно, IP PTZ Камера 2MP 32x IR-150 SMD DAHUA е надеждно и високоефективно решение, което заслужава сериозно внимание при избора на видеонаблюдително оборудване.

Сподели: