септември 20, 2023

iPhone 15 Pro ще поддържа стартирането на AAA игри

Apple направи истински пробив с новия си iPhone 15 Pro, не само с обичайния списък от актуализации, но и с уникална функция, която привлече вниманието на геймърите: възможността за стартиране на AAA игри. Заглавия като „Resident Evil 4 Remake“, „Assassin’s Creed Mirage“ и „The Division Resurgence“ ще бъдат достъпни първи, а други големи заглавия като „Death Stranding“ може да се очакват по-късно.

iPhone като игрова конзола? Не съвсем, казва Apple

Въпреки че Apple очевидно инвестира в игровите възможности на своя нов iPhone, компанията отхвърля идеята, че се опитва да се конкурира директно с традиционните игрови конзоли.

Не война на конзоли, а ново игрово изживяване

Тим Милет уточни, че целта на Apple не е да се конкурира с геймърските конзоли, а да увеличи разнообразието и качеството на наличните за тяхната платформа игри.

Ние се фокусираме върху това да дадем на разработчиците повече възможности да правят игри, които са популярни на традиционните конзоли“ — казва Милет.

Светлото бъдеще на iPhone игрите 

Въпреки че възможностите за игри на iPhone 15 Pro все още не са тествани, светлото бъдеще на iPhone игрите е нещо, което Apple не постигна със своите Mac компютри.

Припомняме, че Apple вече доставя iPhone 15, въпреки че на официалния сайт това все още не е обявено.


source

Сподели: