юли 22, 2023

LG Duobo: Кафемашината, която ви позволява да създадете своя собствена смес с космически дизайн

LG, известен производител на смарт устройства, продължава дейността си в различни сектори и разширява своето продуктово портфолио. Въпреки че повечето потребители са запознати с южнокорейския производител заради моделите телевизори, работещи с webOS, компанията има и други продукти.

Един от най-новите е „Duobo“ – космическа кафемашина.

LG ще пусне първата си кафемашина с капсули в четвъртък чрез Kickstarter.

Разбира се, когато LG реши да произведе кафемашина, компанията искаше да я направи малко по-различна от тези на своите конкуренти. Duobo може да работи с две капсули едновременно, което позволява на потребителите да създават свои собствени смеси кафе от различни сортове.

Потребителите могат да използват специално приложение, за да зададат температурата, обема и други настройки за всяка капсула, създавайки свои собствени персонализирани рецепти. Компанията също така споделя рецепти, създадени от професионални баристи, което улеснява потребителите да се насладят на разнообразие от кафета.

Ако мислите, че LG Duobo прилича на космически кораб, то сте напълно прави.

Оказва се, че компанията умишлено е проектирала кафемашината да изглежда като космически кораб. Дизайнът на Duobo е вдъхновен от „Аполо 11“, а футуристичният ѝ вид със сигурност отразява слогана „Откриване на вкуса на космоса“.

Датата на пускане на продукта, 20 юли, е избрана в чест на кацането на „Аполо 11“ – първата пилотирана мисия до Луната през 1969 г.

Компанията първоначално е планирала да продава този продукт за $799, но впоследствие крайната цена се оказва друга. LG Duobo ще се предлага за $399 за първите 250 потребители в Kickstarter. След това ще бъде на цена от $499.


source

Сподели: