юни 6, 2023

LG StanbyMe Go: 27-инчов тъчскрийн дисплей, вграден в куфарче

LG представи преносим дисплей, предназначен за забавление в движение. Той не се различава много от традиционните преносими екрани, с изключение на факта, че се намира в куфарче с твърда обвивка. Устройството може да се използва в пейзажен, портретен или таблетен режим и предлага до 3 часа работа с едно зареждане в зависимост от начина на използване.

LG StanbyMe Go (модел 27LX5QKNA) е 27-инчов преносим сензорен дисплей с разделителна способност 1 920 x 1 080 и честота на опресняване 60 Hz, LED, който се предлага прибран в обикновено изглеждащо куфарче. Екранът се намира на регулируемо рамо и когато капакът на куфарчето е отворен, той може да бъде повдигнат и завъртян в желаната позиция за гледане, заедно с възможност за регулиране на височината и ъгъла.

Четириканалната му система от високоговорители е с максимална мощност 20 W. Той работи със собствената операционна система webOS на LG и се доставя с дистанционно управление за приложения, които не поддържат докосване. Поддържат се и Dolby Vision и Dolby Atmos.

LG вижда StanbyMe Go като устройство за разнообразна употреба. Освен за гледане на съдържание от услуги за стрийминг, той може да се използва и за игра на игри в движение. Сензорният дисплей може дори да се постави в плосък вид и да се използва за игра на настолни игри чрез различни приложения.

В спецификациите на LG са посочени следните размери на Go: 670 х 433 x 119 милиметра в затворено положение и до 729 милиметра височина, когато е отворен с екран в портретен режим. Той тежи 12,7 килограма, вероятно по-тежко, отколкото сте предполагали, но батерията му вероятно има голям принос за това. Устройството притежава сертификат за издръжливост MIL-STD-810H, или по-просто казано, това е военен стандарт за издръжливост.

LG StanbyMe Go ще бъде пуснат в продажба на 7 юни на цена от около 900 долара.


source

Сподели: