септември 18, 2023

moto g84 5G: покритие от веган кожа и новата 50 MP камера с OIS и цвета на годината на PANTONE

Затвърждавайки мисията на Motorola да предлага първокласни функции на достъпна цена, днес Motorola обявява пускането на новия moto g84 5G, който ще ви накара да се влюбите от пръв допир, благодарение на своето покритие от веган кожа. Моделът moto g84 5G предлага стилен дизайн в уникални цветове и по-отчетливи детайли на камерата, като същевременно включва система на камерата с OIS, ултрапикселна технология и завладяващ 6,5-инчов pOLED дисплей.

Потребителите могат да очакват ултра ярки изображения на 50MP система на камерата, като технологията Ultra Pixel пропуска повече светлина чрез комбиниране на пикселите в голям 2,0µm пиксел, за да се получат снимки, които са наситени и красиви, докато OIS технологията гарантира те да са максимално фокусирани. Устройството има и 8MP ултраширок обектив с Macro Vision, така че потребителите да разполагат с избор на гледни точки, и 16MP селфи камера с бърз фокус за незабавно улавяне на усмивки.

Внасяйки цветно настроение, moto g84 5G е първият модел от семейството на moto g, който се отличава с цвета на PANTONE за 2023 г. – PANTONE Viva Magenta. Този нюанс олицетворява себеизразяването без ограничения и се допълва от мека подложка от веган кожа¹⁰, която е нежна на допир и удобна за хващане. Сред уникалните цветове на устройството са и Marshmallow Blue, който се предлага с покритие от веган кожа, и Midnight Blue, който се отличава с матова пластмасова подложка за елегантен завършек от висок клас. Тези покрития допълват ултралекия и ултратънък външен вид на устройството, който включва елегантен дизайн, смел метален корпус на камерата и дисплей без рамки. Налице е и водоотблъскващ дизайн IP54, за да може устройството да бъде защитено и да изглежда добре при случайни разливания или пръски.

Потребителите могат да се насладят на голямата картина с 6,5-инчов ултраширок, безкрайно контрастен pOLED дисплей. Тази функция осветява всеки пиксел поотделно, създавайки по-дълбоки черни и по-ярки цветове за завладяващо забавление. Има бърза честота на опресняване 120 Hz , така че всяка сцена, видео или игра се движи плавно и изглежда реалистично, а яркостта до 1300 нита означава, че потребителите могат да виждат ясно екрана си на пряка слънчева светлина.

Технологията на дисплея на moto g84 5G се допълва от поддръжка на Dolby Atmos завладяващ звук. С по-изчистени детайли на звука, Dolby Atmos осигурява по-богато, многоизмерно звуково преживяване за всички видове развлечения.  Нещо повече, Spatial Sound by Motorola предлага висококачествен сигнал и подобрено усещане, така че потребителите да се чувстват напълно потопени в звука – независимо дали слушат чрез мощните стерео високоговорители или със слушалки за уши. Захранвайки тези иновации, мобилната платформа Snapdragon 695 5G осигурява скорости до 2,2 GHz с 6nm технологичен процес, така че потребителите могат да се наслаждават на плавни игри, висококачествена фотография и стрийминг почти без забавяне с невероятна ефективност.

Освен това потребителите на moto g84 5G ще могат да пренесат мобилното си изживяване към телевизор или монитор  за по-завладяващо забавление или повишена продуктивност. При свързване с компютър потребителите могат да имат достъп до приложенията на телефона и файловете на компютъра на един и същи екран; това включва споделяне на файлове и изображения между двете устройства, използване на камерата с висока резолюция вместо уеб камерата, отговаряне на обаждания или отговаряне на съобщения директно от компютъра.

Потребителите могат също така да играят цял ден, без да изтощят батерията, благодарение на капацитета от 5000 mAh15. Когато дойде време за презареждане, на разположение е 30W зареждане TurboPower, за да се заредите с енергия и да се върнете към важните неща.

moto g84 5G ще бъде в продажба още през септември на избрани пазари в EMEA с препоръчителна крайноклиентска цена от 549 лв. Устройството ще се предлага в PANTONE Viva Magenta, PANTONE Color of the Year 2023, Marshmallow Blue и Midnight Blue.


source

Сподели: