май 10, 2024

Motorola представи актуализирания смартфон Moto G Stylus 5G, който върви в комплект със стилус

Motorola обяви актуализирана версия на смартфона от среден клас Moto G Stylus 5G. Новото устройство е получило редица забележителни хардуерни подобрения и по-атрактивен дизайн в сравнение с миналогодишната си версия.

Разработчиците са оборудвали смартфона с 6,7-инчов LCD дисплей с разделителна способност 1080p и честота на опресняване 120 Hz. В горната част на дисплея има отвор, в който е инсталирана 32-мегапикселова селфи камера, която използва технология за сливане на пиксели, за да увеличи чувствителността при слаба светлина. Този подход ще ви позволи да правите по-добри снимки при слаба светлина. Основната камера е разположена отзад на корпуса и съчетава 50-мегапикселов сензор с поддръжка на оптична стабилизация с 13-мегапикселов широкоъгълен модул.

Moto G Stylus 5G се захранва от 8-ядрен процесор Snapdragon 6 Gen 1 на Qualcomm с четири Cortex-A78 ядра на честота до 2,2 GHz и четири Cortex-A55 ядра на честота до 1,8 GHz. Ускорителят Adreno 710 отговаря за графичната обработка. Любопитно е, че миналогодишната версия на устройството използваше същия чип, което може да предизвика известно недоумение. В същото време разработчиците са увеличили количеството оперативна памет от 6 GB в предишната версия на устройството до 8 GB. Източникът на енергия е 5000 mAh батерия с поддръжка на 30 W бързо кабелно зареждане и безжично зареждане до 15 W.

Смартфонът се предлага заедно с марков стилус, който също е подобрен. Съобщава се, че стилусът използва „по-голяма контактна площ“, което в комбинация със софтуерните подобрения би трябвало да намали забавянето при взаимодействие с екрана. Външният вид на устройството също е променен. Актуализираният дизайн придава на Moto G Stylus 5G по-модерен и интересен външен вид.

Смартфонът ще се предлага в карамелен и оранжево-червен цветови вариант на корпуса. Moto G Stylus 5G ще бъде пуснат в продажба на 30 май на цена от 399 долара.

source

Сподели: