юни 10, 2023

Motorola Razr 40 Ultra е разпродаден в Китай

Наскоро Motorola пусна на пазара сгъваемият смартфон тип мида Motorola Razr 40 Ultra. Според GSMArena, много китайски потребители са проявили интерес към смартфона, в резултат на което смартфонът е бил разпродаден още в първия ден на отворените продажби. Официалният акаунт на Motorola China в Weibo потвърди, че всички 10 000 бройки от Motorola Razr 40 Ultra са били разпродадени. Razr 40 Ultra беше разпродаден на всички онлайн платформи на Motorola и Lenovo. В магазините на трети страни, като JD.com и Tmall, смартфона също бе изчерпан. Всичко това се случи в първия ден, в който компанията започна продажбите.

Предимства

Още от деня на обявяването си, смартфонът получи много положителни отзиви. Устройството има някои големи подобрения в сравнение с предшественика си Motorola Razr 2022. Забележителен пример за такива подобрения са външният му екран, който е с размер 3,6″ спрямо 2,7″ на Razr 2022.

Освен преработената панта и по-добрия външен вид, Motorola Razr 40 Ultra разполага и с някои страхотни спецификации. Например, екранът на Razr 40 Ultra е с размер 6,9″ и по-добра разделителна способност от 1080 x 2640 пиксела. Освен това дисплеят със 120Hz честота на опресняване изглежда по-остър с плътност на пикселите 413ppi. Въпреки, че скоростта на зареждане остава 30 W в този модел, има леко увеличение на капацитета на батерията от 3500 на 3800 mAh.

Недостатъци

Колкото и елегантен и първокласен да изглежда, най-новият сгъваем смартфон на Motorola има няколко области, които компанията би могла да подобри. Първият недостатък на това устройство е неговата система от камери. Подобно на своя предшественик, Razr 40 Ultra също идва с двойна конфигурация на камерата. Компанията е решила да понижи нивото на технологията на камерата, вместо да я надгради. Предишната версия разполагаше с 50МР основна камера, докато най-новият модел има 12МР основен сензор.

Втората камера, която е с ултра-широк обектив остава 13MP. Компанията е намалила и ъгъла на видимост от 120 градуса на 108 градуса. Заслужава да се отбележи също така, че възможностите за 8K видео на Motorola Razr 2022 са намалени до 4K в този последен модел.


source

Сподели: