септември 23, 2023

MSI обяви пускането на „мистериозна“ серия видеокарти, първата от която ще бъде RTX 4060 Gaming X NV Edition

MSI обяви пускането на няколко мистериозни лимитирани издания видеокарти. Тези продукти ще бъдат произведени само в една партида, ще бъдат достъпни за продажба само за определен период от време и само в определени магазини сред партньорите на MSI. Компанията реши да започне със специална версия на видеокартата GeForce RTX 4060 Gaming X NV Edition 8GB.

Фактът, че MSI реши да пусне в рамките на серията Limited Edition най-новата GeForce RTX 4000 не бива да ви изненадва. Очевидно е, че компанията влага повече колекционерска стойност в нея, отколкото да разглежда въпроса от гледна точка на производителността. Тази видеокарта ще бъде пусната на пазара само в 6000 екземпляра. Тя е само един от многото продукти от лимитирана серия, които ще бъдат представени по-късно.

Отличителната черта на MSI GeForce RTX 4060 Gaming X NV Edition е нейният дизайн. Видеокартата има нестандартна система за охлаждане с нова схема на RGB осветление, която не се среща в други версии на MSI GeForce RTX 4060. Освен това някои елементи на охладителната система са в характерния за NVIDIA зелен цвят.

MSI GeForce RTX 4060 Gaming X NV Edition се очаква да бъде в продажба от 25 септември, както е посочено от таймера на специалната страница на сайта на MSI.


source

Сподели: