юли 12, 2023

Nothing Fold (1) няма да бъде представен скоро

Nothing скоро представи своя дългоочакван смартфон, Phone (2). Устройството пристига като наследник на Phone (1) и е вторият телефон от марката. Компанията създаде смартфони с уникална идентичност на пазара, но изглежда, че нямат планове да направи устройство, което се сгъва.

Nothing не планира да пусне сгъваем телефон

Карл Пей, главен изпълнителен директор на Nothing, даде интервю за India Today, където отговори на няколко интересни въпроса. Изпълнителният директор официално потвърди, че марката няма планове за пускане на сгъваем смартфон.

Той смята, че този сегмент от смартфони все още е нишов и е насочен само към много специфична група потребители. Освен това Пей заяви, че не е много очарован от подобни устройства и смята, че те са „натрапени“ на потребителите, които всъщност не се нуждаят от такъв смартфон.

Главният изпълнителен директор дори тввърди, че повечето сгъваеми смартфони изглеждат идентични. Той добави, че след като закрият логото, потребителите няма да могат да направят разлика между сгъваемите предложения от различни марки.

В момента големи производители на смартфони като Samsung, Huawei, Xiaomi, Motorola и вече пуснаха такива устройства. Говори се, че дори OnePlus скоро ще пусне първия си сгъваем смартфон на пазара.

И все пак смятаме, че рано или късно Nothing също ще попадне в тази ниша. Но отсега летвата е вдигната високо и очакваме наистина невероятно предложение.


source

Сподели: