ноември 1, 2023

NVIDIA пусна графичния драйвер GeForce Game Ready 546.01 WHQL – какво ново?

NVIDIA обяви пускането на новия пакет драйвери GeForce Game Ready под номер 546.01. 

Последната версия добавя поддръжка на съревнователния шутър Call of Duty: Modern Warfare III, стратегията Desynced, платформера Jusant и сюжетния шутър RoboCop: Rogue City. В допълнение, новият драйвер осигурява най-добра работа на технологията DLSS 3 във всички изброени проекти.

Драйверът добавя още и поддръжка на шест нови, съвместими с технологията G-Sync, монитора. Списъкът с дисплеи е както следва:

И накрая, разработчиците са отстранили някои грешки и бъгове, наблюдавани в предишните версии на софтуера:

  • Поправена е грешка, която причинява увеличено време за зареждане в Halo Infinite при игра с драйвера GeForce Game Ready 545.84.
  • Отстранен е проблем, който доведе до значителен спад в производителността в Halo Infinite при игра с графичните ускорители от поколението NVIDIA Maxwell.
  • Премахната е грешката, поради която OLED-телевизорът LG C3 се показваше в контролния панел на NVIDIA като устройство, несъвместимо с технологията G-Sync.
  • Регистърът на събитията на Windows вече регистрира правилно грешката при спиране на компонента NVTOPPS.
  • Елиминиран е проблемът, поради който потребителите изпитваха значителен спад в производителността при работа с невронната мрежа Stable Diffusion след една от предишните актуализации на драйверите.

В допълнение, разработчиците изброиха и приоритетните проблеми, които ще бъдат отстранени в следващите ревизии на драйвера:

  • Превключването между потребителите на Windows води до появата на нови икони на NVIDIA в лентата на задачите.
  • При потоково предаване на игровия процес Discord, цветовете може да станат по приглушени.
  • След обновлението на драйвера, ефектите на прозрачност в Windows 10 може да не се изобразяват правилно.

Можете да изтеглите новия драйвер с помощта на фирмения инструмент GeForce Experience или директно от официалния сайт на NVIDIA.


source

Сподели: