май 14, 2024

OnePlus Nord CE 4 Lite 5G е забелязан на сайта на TDRA и скоро се очаква глобално представяне

OnePlus планира да пусне наследника на популярния OnePlus Nord CE 3 Lite, наречен OnePlus Nord CE 4 Lite 5G. Този смартфон наскоро беше забелязан на сайта на Бюрото за индийски стандарти, а сега се появи и на сайта за сертифициране TDRA.

OnePlus Nord CE 4 Lite 5G е забелязан на сайта на UAE TDRA под номер на модела CPH2621. Сертифицирането също така потвърждава името му „OnePlus Nord CE 4 Lite 5G“ и факта, че OnePlus планира да пусне устройството на по-широкия глобален пазар. Въпреки че марката не разкрива никакви официални подробности относно устройството, се казва, че Nord CE 4 Lite е ребрандирана версия на Oppo A3 и вероятно ще има подобни спецификации.

OnePlus Nord CE 4 Lite вероятно ще разполага с 6,67-инчов AMOLED-дисплей с FHD+ резолюция и 120Hz честота на опресняване. Това ще бъде значителен ъпгрейд спрямо своя предшественик, който предлага LCD-екран. Можем също да очакваме да разполага и със сензор за пръстови отпечатъци под дисплея.

Под капака още ще се намира процесора Snapdragon 6 Gen 1, съчетан с 8 GB / 12 GB RAM и до 256 GB постоянна памет. По отношение на оптиката очакваме устройството да има два обектива на гърба: 50-мегапикселов и 2-мегапикселов. Може да притежава и 16-мегапикселова селфи-камера отпред. Капацитетът на батерията се очаква да бъде 5500mAh, с 33W бързо зареждане.

source

Сподели: