октомври 19, 2023

Oppo представи глобалната версия на Find N3 Flip с тройна камера, 3-инчов външен дисплей и цена от $1090

Oppo обяви глобалната версия на сгъваемия смартфон Find N3 Flip днес в Сингапур. Новият модел се отличава с подобрен малък външен дисплей, тройна конфигурация от камери, оптимизация на интерфейса за сгъваемия дизайн и защитен корпус.

Опциите за навигация из вертикалния външен дисплей на Oppo Find N3 Flip са подобрени: има още по-малко разлики от интерфейса на основния дисплей. Има ефективни тапети с показване на информация в реално време и клавиши за бърз достъп, поддържат се приложения на трети страни, така че можете да използвате месинджъри дори когато смартфонът е затворен. Интерактивните виртуални домашни любимци на Oppo, които оживяват външния дисплей вече са в 3D режим, а освен това са налични нови варианти на животни: панда, коала, тигър, куче, птица, заек и котка.

Oppo Find N3 Flip разполага със 50 МР широкоъгълна камера с бленда f/1,8 и оптична стабилизация, ултра-широкоъгълна камера (с 48 МР резолюция, бленда f/2,2, 115° зрително поле, фокусиране върху обекти от разстояние 4 см) и 32 МР телефото камера с 2-кратно оптично увеличение. Последната, в комбинация с режима Hasselblad Portrait ви позволява да постигнете естествен вид при заснемане на обекти, а ако смартфонът е частично сгънат, приложението на камерата преминава в режим FlexForm, който е удобен за правене на селфита.

Oppo Find N3 Flip разполага с подобрена панта Flexion, която е по-здрава и по-тънка, а корпусът на устройството е устойчив на пръски по стандарта IPX4. Устройството е оборудвано с флагманския процесор Dimensity на MediaTek, а батерията с капацитет 4300 mAh поддържа технологията за зареждане SuperVOOC на Oppo с мощност 44 W. Oppo Find N3 Flip се предлага в черен, златист и розов цвят.

Предварителните поръчки за Oppo Find N3 Flip ще започнат да се приемат от утре. По време на премиерата официалната цена за Сингапур беше обявена на на 1090 долара.


source

Сподели: