октомври 13, 2023

Oppo ще представи серията сгъваеми смартфони Find N3 за световния пазар на 19 октомври

Oppo обяви предстоящата световна премиера на флип-смартфона Find N3 Flip, който беше пуснат в Китай през август тази година. Представянето на устройството за международния пазар ще се състои на 19 октомври в Сингапур. Както беше отбелязано от ресурса GSMArena.com, става дума за стартирането на серия, което означава, че на събитието ще бъде представен и сгъваемият смартфон Find N3, чиито изображения изтекоха онлайн тази седмица.

Това потвърждава изтеклата преди време информация за появата на 19 октомври в САЩ на сгъваемия смартфон OnePlus Open, който е преименувания Oppo Find N3, насочен към световния пазар.

Все още няма официална информация за Oppo Find N3. Очаква се сгъваемият смартфон да разполага с чип Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 и ще включва 7,8-инчов основен дисплей и 6,31-инчов външен екран, като и двата са базирани на OLED-панели със 120Hz честота на опресняване. Обемът на RAM LPDDR5X ще бъде до 16 GB, а капацитетът на флаш устройството —- 256 GB.

Според слуховете, новият продукт ще получи 48-мегапикселова основна и широкоъгълна камера, както и 64-мегапикселов телефото модул. Камерите са разработени с участието на Hasselblad. Ще има 32MP селфи-камера на външния дисплей и 20MP камера на вътрешния дисплей. Батерията от 4800 mAh поддържа 67 W бързо зареждане.

Според ресурса WinFuture цената на OnePlus Open в САЩ ще бъде 1700 долара.


source

Сподели: