август 1, 2023

POCO Pods: безжични слушалки с 12-милиметрови говорители, 30 часа автономна работа и цена $15

Суббрандът POCO на Xiaomi представи в Индия нов продукт – бюджетните безжични слушалки, носещи името POCO Pods.

Слушалките се предлагат в характерните черни и жълти цветове и не се боят от влага, за което свидетелства рейтингът IPX4. Те разполагат с 12-милиметрови говорители и се свързват със смартфона чрез Bluetooth 5.3 безжична връзка.

Заявена е и латентност до 60 ms, поддръжка на Google Fast Pair и потискане на шума от околната среда (ENC). Сензорните вложки на носачите реагират на допир и по този начин осигуряват контрол на възпроизвеждането.

Poco Pods предлагат и сензорни бутони за управление, които позволяват на потребителите да контролират обажданията си и възпроизвеждането на музика. Можете да отговорите на обаждане и да пускате/спирате музиката, като докоснете Pods два пъти, и да отхвърлите/приключите обаждането, както и да преминете към следващия трак, като ги докоснете три пъти.

Производителят не разкрива капацитета на батерията, но твърди, че времето на автономна работа е до 30 часа. Това изглежда е заедно с кейса за зареждане. Само 10 минути зареждане ще добавят още 90 минути работа.

Цената на POCO Pods в Индия е едва 15 долара. Слушалките се предлагат в един цвят – Midnight Groove. Все още не е известно дали ще се предлагат и на другите пазари.

Характеристиките на новите слушалки са познати. POCO Pods са клонинг на Redmi Buds 4 Active, само че с леко променен дизайн.


source

Сподели: